Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

X Rock & Metal vol.2

 X-Rock & Metal vol. 2

Σας καλωσορίζουμε στο X Rock & Metal vol2 .

      Έπειτα από μία επιτυχημένη και κυρίως ευχάριστη ραδιοφωνική χρονιά , για όλους όσους συμμετείχαν ερχόμενοι στον σκοτεινό μας κεντρικό ραδιοθάλαμο ή συντονίστηκαν κάποια μεσάνυχτα Παρασκευής, το Χ επιστρέφει με τους ίδιους σκοπούς , δηλαδή την προώθηση της εγχώριας σκηνής με τον ξεχωριστό και ιδιόρρυθμο τρόπο που συνηθίζει , και φυσικά την ψυχαγωγία των εντός και εκτός στούντιο και επί τα αυτά , για να χρησιμοποιήσουμε και μια έκφραση από την ..τριγωνομετρία την οποία θα ‘’χρησιμοποιήσουμε’’ φέτος για να κάνουμε το δίωρό μας ακόμα πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον .
      Πριν σας αναλύσουμε τους ‘’όρους’’ και τους ‘’κανόνες’’ της φετινής μας χρονιάς να ευχαριστήσουμε όλες τις μπάντες και τους μουσικούς που πέρασαν , τραγούδησαν , διασκέδασαν και μας έκαναν την τιμή να τους φιλοξενήσουμε στο X Rock & Metal 1 .
Ευχαριστούμε λοιπόν τους Rotting Christ, Spitfire , InnerWish , ROCK N ROLL Children(Dio greek tribute band) , Diviner, ILLUSORY , POEM , Endomain , Sorrows Path , Power CRUE , 4Bitten , MAIDENANCE (IRON MAIDEN TRIBUTE BAND), The Broken Heroes , Exarsis , Erase , Daylight Misery , DangerAngel, Lightfold , THE ILLUSION FADES , Sacral Rage , Doomocracy , MEDEN AGAN, CUSTOMIZE! The Hard n' Heavy Factory , CLAIRVOYANT BAND , Sorrowful Winds , The Slayerking , Achelous , System Decay , Deified , Groove Therapist , SOLD OUT! καθώς και τον George Ace από την ERTopen και τον Kostas Chronopoulos από το Metal Hammer .
X ROCK & METAL VOL II
      Αναφέραμε πριν για τριγωνομετρίες και τεταρτημόρια .. Ας φανταστούμε λοιπόν τις 2 ώρες της εβδομαδιαίας μας εκπομπής σε 4 μισάωρα . Σχηματίζουμε λοιπόν 4 τεταρτημόρια , και στο κάθε ένα από αυτά ‘’σχηματίσουμε’’ υπό διαστήματα .
Τα 2 τεταρτημόρια , δηλαδή η μία ώρα , αποτελεί το μουσικό promo της μπάντας με όλα τα στοιχεία που ενδιαφέρουν τον ακροατή ! Τα υπόλοιπα 2 η μπάντα δοκιμάζεται !
Για μισή ώρα στο τρίτο τεταρτημόριο ‘’δένεται’’ στο Χ και ‘’υποφέρει’’ 3 δοκιμασίες ! η πρώτη αφορά μουσικές ερωτήσεις (6 στον αριθμό ) με την μπάντα να βαθμολογείται βάση των απαντήσεων , η δεύτερη ερωτήσεις προσωπικού χαρακτήρα με την μπάντα να βαθμολογείται βάση του πόσο σε .. ξέρει η μπάντα σου ! (μιας και νωρίτερα η παραγωγή θα επικοινωνήσει με ένα μέλος της που ΔΕΝ θα είναι στο στούντιο , και το μέλος αυτό θα ..πιθανολογήσει τις 3 απαντήσεις που θα δοθούν από κάθε ένα από τα 2 μέλη που θα βρίσκονται στο στούντιο ) ενώ στην 3 δοκιμασία (δικηγόρος του διαβόλου ) ο παραγωγός (Καρύδης) θα προσπαθήσει να διαλύσει τα νεύρα των 2 παρευρισκόμενων , χτυπώντας – καλοπροαίρετα μεν , λυσσαλέα δε - στα κατά την άποψή του ‘’αδύνατα’’ σημεία της μπάντας , με τα 2 μέλη να πρέπει διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να τον κατατροπώσουν με τον λόγο τους .Το πόσο τα κατάφεραν θα αποφασίσουν βαθμολογώντας το , τα άλλα 2 μέλη της παραγωγής , η Ειρήνη Δεδεψίδου και ο Παναγιώτης Βατικιώτης .
      Αφού λοιπόν γίνει η αξιολόγηση αμέσως μετά των τριών δοκιμασιών η μπάντα θα ‘’λυθεί’’ από το X για να μας χαρίσει ένα ακουστικό live , είτε δικό της είτε κάποια διασκευή , και θα κλείσουμε (time to say goodbye) με μία έκπληξη προς τους καλεσμένους μας!


      Για να δώσουμε και ένα κίνητρο στον μισάωρο ‘’βασανισμό’’ της μπάντας , στο τέλος της σεζόν η μπάντα που θα έχει συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο Χ μισάωρο , θα κερδίσει δωρεάν Tattoo για όλα τα μέλη της , από το κατάστημα Jackals που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά .Να ‘στε καλά παιδιά καλή σαιζόν σε όλους και σε όλους τους τομείς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου