Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

O Σάκης Τόλης στον αέρα του X-Rock&Metal



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΟΛΗΣ  (ROTTING CHRIST)  ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ X ROCK AND METAL


Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ‘’ποδαρικό’’  στην εκπομπή  X-Rock&Metal, που εκπέμπει από το κανάλι Ένα μεσάνυχτα Παρασκευής , θα μας κάνει  o Σάκης Τόλης ( Rotting Christ) . 

Σάκης Τόλης
 
Με ανυπομονησία λοιπόν περιμένουμε αυτήν την ιδιαίτερη συνέντευξη, η οποία δε θα κινηθεί στα πλαίσια της περασμένης επίσκεψης του Σάκη Τόλη στα στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (και την οποία μπορείτε να την ακούσετε ολόκληρη εδώ https://www.youtube.com/watch?v=eUMQ7D-IPtI), αλλά θα είναι μία ανοιχτή συζήτηση της μπάντας με ένα μέρος των εκατομμυρίων οπαδών της σε όλο τον κόσμο οι οποίοι θα εκφράσουν τα ερωτήματά τους μέσα από τις σελίδες της μπάντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η παραγωγή της εκπομπής θα τα μεταφέρει on air .
Σας παραθέτουμε πιο κάτω μερικά στοιχεία γνωριμίας για εσάς που τα μουσικά σας ακούσματα  αλλά κυρίως  η εμπορική μουσική βιομηχανία δεν σας ‘’επέτρεψε ‘’ να γνωρίζετε περί ποιου ο λόγος! 


  • Οι Rotting Christ ιδρύθηκαν το μακρινό 1986 και από τότε μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 13 άλμπουμ και έχουν δώσει πάνω από 1200 live εμφανίσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!
  •  Η μουσική τους σε ένα ευρύ χαρακτηρισμό είναι metal. Από εκεί και πέρα και ανά άλμπουμ ακολουθούν διάφορα παρακλάδια της.  Σε κάποια μάλιστα από αυτά υπάρχουν έντονα τα στοιχεία της Ελληνικής μουσικής παράδοσης, όπως στο Theogonia και στο Aealo.
  • Χρησιμοποιούν πολλές φορές Ελληνικούς στίχους  (και όχι μόνο πχ το άλμπουμ "Κατά τον δαίμονα εαυτού" είναι  πολυπολιτισμικό ) και προβάλλουν με τον δικό τους τρόπο τον Ελληνικό πολιτισμό . Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία δισκογραφική τους δουλειά (Rituals ), που είναι εμπνευσμένη από τις βάκχες του Ευριπίδη!
  • Τα μέλη των Rotting Christ είναι ο Σάκης Τόλης (ιδρυτής, κιθάρα, φωνητικά), ο αδερφός του Θέμης Τόλης (τύμπανο), ο Βαγγέλης Καρζής (Μπάσο) και ο Γιώργος Εμμανουήλ (κιθάρα).

    Non Serviam
Θέμης Τόλης, Γιώργος Εμμανουήλ, Σάκης Τόλης, Βαγγέλης Καρζής

Για το X-Rock&Metal
Γιώργος Καρύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου